Rengashotelli

Rengashotellissamme voit kausisäilyttää kesä-/ talvipyöriäsi, edullisesti ja huolettomasti.

Syksystä 2021 lähtien veloitamme 78€/ kausi pyörien säilytyksestä sisätäen auton alle ruuvausksen. Voit maksaa säilytyksen/ autonallevaihdon kun noudat pyörät.

hinta koskee Henkilöauton- pakettiauton sekä SUV/4x4 autojen pyöränsäiytyksen.

Saat kirjallisen säilytystodistuksen.

Säilytyksen veloitamme jälkikäteen, eli noutaessa pyörät.

 

  • Hintaan sisältyy kausisäilytys, alleruuvaus, pyörien pesu (norm 10€/ sarja), ilmanpaineiden tarkistus, jälkikiristys momenttiavaimella, renkaiden kunnon tarkistus sekä vakuutus (mikäli ei auton oma vakuutus kata sitä).
  • Muista tarkistaa pyöränmutterieden kireys, n. viikon päästä tai n.100-200 km.n sisällä, aina pyöränvaihdon jälkeen ( sisältyy hotellihintaan ) !
  • Mikäli on tarvetta uusia renkaat niin meillä on tapana ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen vaihtokautta.Tämä sen takia että vaihto sujuisi mahdollisimman kivuttomasti ja nopeasti, vähentääkseen jonotusaikoja, ja sinun turvallisuutesi takia. Kesärenkaissa turvallisuusraja on kun pintaa on jäljellä n 3-4 mm ja talvirenkaissa n. 4-5mm  ( Autorengasliiton suositus ).
  • Ennen vaihtoa voit ottaa yhteyttä meihin, vuorokauden tai muutama etukateen, tilataaksesi ajan. Voit tehdä sen joko suoraan meidän kanssa, puhelimitse ( +358 6 3170961)  tai Aloitussivun kautta."Varaa aika suoraan netissä".

 Jos TPMS-, rengaspainetunnistimen valo jää palamaan niin voit tulla meille ja ohjelmoidamme sen pois.

 

Henkilöauton renkaiden ikääntyminen tiivistettynä

  • Uusina myytävät renkaat: suositus enintään 5 vuotta Uusina renkaina voidaan myydä enintään 5 vuotta aiemmin valmistetut renkaat, sillä oikein varastoituna renkaat säilyttävät alkuperäiset ominaisuutensa jopa 5 vuotta. Hyvän kauppatavan mukaista on kertoa asiakkaalle renkaan valmistusajankohdasta, jos kyseessä ovat yli 3 vuotta vanhat renkaat
  • Renkaan käyttöikä: suositus enintään 6 vuotta Renkaan käyttöikä = renkaan ikä käyttöönotosta. Renkaalle on vaikea määrittää mitään tiettyä maksimikäyttöikää, koska renkaan kuluminen ja ikääntyminen riippuvat monista eri tekijöistä. Kansainvälisen käytännön mukaisesti renkaan käyttöiäksi suositellaan enintään 6 vuotta, mutta yleensä renkaat kuluvat loppuun nopeammin.
  • Renkaan kokonaisikä: suositus enintään 10 vuotta Renkaan kokonaisikä = renkaan tekninen ikä valmistusajankohdasta, joka on merkitty renkaan kylkeen nelinumeroisena tunnuksena (kkvv) DOT-merkinnän yhteyteen. Kansainvälisen käytännön mukaisesti renkaan kokonaisiäksi suositellaan enintään 10 vuotta