Varaa aika suoraan netissä

homepage images

 

 

Netin kautta voit varata ajan aikaisintaan seuraavalle päivälle, vaikka saattaakin löytyö aikoja samalle päivälle, esim soittamalla meille..

Palvelemme arkisin klo 8-17 sekä lauantaisin klo 10-13. Ja sesonkiaikaan tarpeen mukaan.  (Huom. Opistokatu 9, Fantoyn vieressä )

Muista aina tarkistaa pyöränmutterieden kireys, oikeaan momenttiin, n.viikko tai 50-100km jälkeen,  joka renkaanvaihdon jälkeen. - Jälkikiristys sisältyy hotellihintaan.

 

RengasCenter Oy K. Lytz Ab on henkilöautojen, SUV- sekä pakettiautojen renkaiden ja aluvanteiden erikoisliike. Meiltä löydät alan parhaita merkkejä. Meillä on yli 35 vuoden kokemus alalta. RengasCenter K. Lytz Ab perustettiin vuonna 1992 Kaj Lytzin toimesta. Meillä on 4-8 työntekijää. Rengasmyyjämme on suorittanut Continentalin Rengasmestaritutkinnon.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset Vaasassa että lähialueelta sekä useammat leasingyhtiöt. Meillä saat sujuvaa, henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Auton voit pysäköidä oven viereen asiodessasi meillä. Sillä aikaa kun palvelemme teitä niin voitte, asiakastilassamme nauttia kupin kahvia tai teetä.

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat varata ajan.

 

KORONARISKIRYHMÄLÄISILLE ;

 Jos kuulut Koronariskiryhmään, ( COVID-19 ), niin voit sopia myyjiemme/ asentajiemme kanssa että et nouse autosta ollenkaan pyörien vaihdon aikana.

- Voit maksaa käteisellä tai voimme tuoda pankkikorttilaitteen sinun luokse.

Hotelliasiakkaillemme myös auton noutoplvelu.

 

 Ovatko kesä-/ talvirenkaasi minkäkuntoiset ? Tule meille niin annamme arvion niistä. Voit samalla tasapainottaa ne.

Aja turvallisesti ! - Osta uudet kesärenkaat syyssateisiin, mikäli urasyvyys alkaa olla alta 3-4mm, ja uusi talvirenkaat, mikäli urasyvyys on alta 5mm.

 

Meidät löydät myös facebookissa - Vi finns även på facebook ; www.facebook.com/RengasCenterklytz .

 

Maksa Resursbank/ RengasCenterluotolla. Saat 30-60pv maksuaikaa, ilman ylimääräisiä kustannuksia. Nyt kampanja, 15/5 2021 saakkaa, myöntää korotonta maksuaikaa elokuu 2021 asti. Voit sitten jakaa laskun osiin tai mikäli haluat maksaa nopeammin niin sekin on mahdollista. Voit myös itse tehdä anomuksen lähettämällä tekstiviestin  "RENGASCENTER" numeroon 18311.

 

RESURSPANKKI - RengasCenter tilillä - jopa 60pv korotonta maksuaikaa. nyt, 15.09-31.12 2021 kampanjamme myöntää korotonta maksuaikaa jopa helmikuuhun 2022  asti, ilman ylimääräisiä kustannuksia. ( voit myös itse tehdä hakemuksen netissä, tai kysy meiltä)

 

Rengascenter ketju suomi / www.rengascenter.fi

Nokian renkaatGoodyearContinentalMichelin