homepage images

RengasCenter Oy K. Lytz Ab on henkilöautojen, SUV- sekä pakettiautojen renkaiden ja vanteiden erikoisliike. Käytämme parhaita merkkejä ja meillä on yli 35 vuoden kokemus alalta. RengasCenter K. Lytz Ab perustettiin vuonna 1992 Kaj Lytzin toimesta. Meillä on 3-6 työntekijää, kaikki rengasasentajia. Kaksi rengasmyyjistämme ovat suorittaneet Continentalin Rengasmestaritutkinnon.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset Vaasassa että lähialueella sekä useammat leasingyhtiöt. Meillä saat sujuvaa, henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat varata ajan.

Palvelemme arkisin klo 8-17 sekä lauantaisin klo 10-13. Ja sesonkiaikaan tarpeen mukaan.

 

Auki;     Maa. 30/12 kl. 8-17

             Tiis.  31/12  kl 8-14

 

 

 Meidät löydät myös facebookissa - Vi finns även på facebook ; www.facebook.com/RengasCenterklytz . 

 

 Varaa aika suoraan netissä

 

 

Osta uudet kesärenkaat syyssateisiin tai talviliukkaisiin ja aja turvallisesti.

Muista aina tarkistaa pyöränmutterieden kireys, oikeaan momennttiin, n.viikko tai 50-100km jälkeen,  joka rengasvaihdon jälkeen.

Maksa Resursbank/ RengasCenterluotolla. Saat 30-60pv maksuaikaa, ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Ovatko kesä-/ talvirenkaasi minkäkuntoiset ? Tule meille niin annamme arvion niistä. Voit samalla tasapainottaa ne.

RESURSPANKKI - RengasCenter tilillä - jopa 60pv korotonta maksuaikaa. nyt, 1.9-31.12 2019 kampanjamme myöntää korotonta maksuaikaa jopa helmikuhun asti, ilman ylimääräisiä kustannuksia. ( voit myös itse tehdä hakemuksen netissä, tai kysy meiltä)

 Voit myös maksaa MASH - luotolla. Saat sillä 14pv maksutonta maksuaikaa. Voit sen jälkeen vaikka jakaa maksun osiin.( + korko )

Rengascenter ketju suomi / www.rengascenter.fi

Nokian renkaatGoodyearYokohamaContinentalMichelin